Veiling van de Émonda van Bauke Mollema t.b.v. de Kanjerketting

De Émonda waar Mollema het seizoen 2021 op reed, wordt door Trek geveild voor het goede doel. Door deze veiling kunnen wielerfans eigenaar worden van deze unieke fiets waar Bauke Mollema o.a. de eerste etappe van de Tour des Alpes Maritimes et du Var gereden op won.

Specificaties:

- Émonda SLR 9 AXS Disc
- Kleur: Navy Carbon Smoke/Viper Red
- Framemaat: 58 cm
- Frame: Ultralicht 800 Series OCLV Carbon
- Groepset: SRAM RED AXS draadloos elektronisch schakelsysteem
- Wielset: Bontrager Aeolus RSL 51
- Stuurpen: Bontrager Aeolus RSL geïntegreerde stuur/stuurpen
- Rem: SRAM Red eTap AXS hydraulische schijfrem
- Zadeltype: Bontrager Arvada 

De veiling sluit op vrijdagavond 9 juni, op de vooravond van Trek 100. Trek 100 is een liefdadigheidsrit en wordt jaarlijks georganiseerd vanuit de Trek kantoren over de hele wereld om geld in te zamelen voor verschillende fondsen die zich inzetten voor kinderkanker. 

De overhandiging van de fiets zal tijdens het NK Tijdrijden op 21 juni in Nunspeet plaatsvinden door Bauke Mollema zelf. 
Wanneer de winnaar verhinderd is, kan het uiteraard ook op een ander moment. 

Opbrengst
De opbrengst van de veiling en de Trek 100 in de Benelux komt in z’n geheel ten goede van het goede doel de Kanjerketting. De Kanjerketting helpt kinderen met kanker. Ieder jaar krijgen zeshonderd kinderen in Nederland de diagnose kanker. De behandeling van kinderkanker duurt lang en is heel zwaar. Om kinderen met kanker te steunen heeft de Vereniging Kinderkanker Nederland de Kanjerketting ontwikkeld.

 

Startdatum:
01 Jun 2023 16:00
Sluitingsdatum:
09 Jun 2023 21:00
Ophaaldagen:
21 Jun 2023: Tijdens het NK Tijdrijden in Nunspeet overhandiging door Bauke Mollema of een nog nader te bepalen moment bij een Trek winkel